Vi läser endast ansökningar, som görs via vårt ansökningsformulär


Ansökningsformuläret hittar du här:

Jobbansökan till Clean help

 

Jobbansökan till Clean help

Fyll i så mycket som möjligt och var noga med att uppge korrekt kontaktinformation! Om du behöver hjälp med att översätta formuläret eller hemsidan, använd translate.google.com


Information till arbetssökande

Till dig som funderar på att söka jobb hos oss

Städföretaget Clean help Stockholm startades 2007 av Sonia Valenzuela, och då i form av enskild firma. Från 2011 drivs företaget i aktiebolagsform. Vi har vårt säte på Stjärnsundsgatan 27 i Bandhagen och utför tjänster i hela Stockholms län.

Vi vänder oss till både företag och privatpersoner. De företagstjänster som vi erbjuder är just nu främst kontorsstädning, klinikstädning och trappstädning. Till privatpersoner, som vill ha städhjälp i det egna hemmet, erbjuder vi ruttjänster som hemstädning, fönsterputsning och storstädning.

När vi söker personal söker vi oftast personer som vill jobba med hemstädning i privatpersoners egna hem. Det innebär att städaren får ett schema med “sina egna” kunder som hon går hem till och städar hos. Kunderna kan välja att ha städning en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka. Vanligast är att man städar varannan vecka hos en kund, som bor i lägenhet, i 3-5 timmar.

Ditt schema fylls till att börja med inte upp till heltid (40 timmar i veckan) utan du börjar med 3-4 kunder i veckan. Sedan utökas ditt schema allt eftersom, under några veckor, tills du har fått så många timmar som du önskar jobba. Du får betalt per timme som du städar. Du får inte betalt för restid mellan kunder. Du får inte betalt om kunden ställer in städningen i god tid. Men om kunden ställer in brukar det finnas möjlighet att ta en extrastädning hos någon annan kund.

Vi ställer följande krav på dig som söker

 • Du måste prata åtminstone lite svenska.
 • Du behöver ha god fysik. Du måste vara stark för städning är en tungt jobb.
 • Du måste passa tider. Du måste vara hos kunden absolut senast 3 minuter före utsatt tid.
 • Du ska kunna bära arbetskläder från Clean help när du kommer till kunden. Arbetskläderna är en vit tröja med Clean helps logo på, samt blå jeans (alternativt lång, rak, mörk, slät kjol). Du kan bära dina egna jeans om du vill. Du måste byta om innan du kommer till kunden.
 • Du behöver kunna använda din mobiltelefon för att logga in i vårt bokningssystem, som heter TimeWave. Du får information om ditt schema genom din mobil, och efter varje städning måste du logga in i bokningssystemet för att markera att städningen är utförd, samt skriva om det varit några avvikelser. Om du vill jobba heltid måste du logga in varje dag och kontrollera ditt schema.
 • Vi måste kunna schemalägga dig de tider du sagt att du vill jobba. Om du inte kan jobba en viss tid eller dag måste du meddela oss i förväg så att vi kan boka in i schemat att du är upptagen den tiden/dagen.
 • Du behöver läsa din e-post regelbundet, eftersom jobbrelaterad information ibland skickas ut via e-post.
 • Du behöver veta att sekretess råder angående allt om kunderna. Du får inte berätta för andra om vilka kunder du har, hur det ser ut hemma hos dem, eller något annat om kunderna.
 • Du får inte finnas med i belastningsregistret och du måste gå med på att vi kontrollerar att du inte gör det.
 • Du måste vara noggrann och ha öga för detaljer, när du städar, samtidigt som du inte får vara allt för långsam.
 • Du behöver kunna anpassa ditt sätt att städa efter Clean helps fastlagda städrutiner, samt efter kundernas önskemål. Du måste kunna lyssna på återkoppling/feedback om din städning från kunder och arbetsledare.

Fördelar med att jobba hos oss

 • Du väljer själv vilka tider du vill vara tillgänglig för att jobba, exempelvis måndag till onsdag mellan 8:00 och 18:00, tisdagar 7:00 till 21:00, veckans alla dagar från 9:00 till 17:00, eller vilka andra tider, som passar just dig.
 • Det går bra att kombinera jobbet med t.ex. studier, på grund av att du kan välja vilka dagar du är tillgänglig.
 • Du får ett rörligt jobb med mycket rörelse för kroppen. Du förblir ung, alert och vältränad 😉
 • Jobbet passar dig, som är självständig och gillar att åka ut på egna uppdrag.
 • Jobbet passar dig, som gillar att känna att du hjälper andra människor. Som städare hjälper du barnfamiljer och äldre att få vardagen att gå ihop. Du ser till att barn och gamla får ett rent och fräscht hem. Du ser till att företag har en god och hygienisk arbetsmiljö för sina anställda. Du ser till att patienter har en steril och hälsosam klinik att komma till när de blir sjuka!
 • Om du städar bra får du mycket positiv återkoppling från dina kunder och du blir deras favorit som de inte kan vara utan!

Välkommen med din ansökan!

Du söker jobb hos oss genom att fylla i detta formulär:
Jobbansökan till Clean help