Vi rengör och behandlar Ditt golv

En polering och en läggning av ny polish ger ett fräscht intryck och lyfter hela rummet. Vi kan utföra golvvård åt privatpersoner, kliniker, kontor, butiker, skolor och fastighetsägare till rimliga priser.

Boka ett kostnadsfritt kundbesök då vår VD och arbetsledare Sonia kommer och bedömer vilket behov Ditt golv har. Vid kundbesöket kommer Du och Sonia tillsammans överens om ett fast pris, alternativt ett timpris, allt efter Dina önskemål. Vi är kunniga gällande golv och lämnar alltid nöjda kunder efter oss.

Golvvård är ett av de viktigaste momenten i en städentreprenad. Ett golv som inte har något skydd kan vara svårt att hålla rent. Orsaken är att ytan på ett obehandlat golv har ”öppna porer” varvid smutsen tränger djupt ner i materialet.

En polering och en läggning av ny polish ger ett fräscht intryck och lyfter hela rummet. Boka ett kostnadsfritt kundbesök för bedöming av Ditt golvs behov!

Vi lämnar alltid nöjda kunder efter oss

Ett obehandlat golv, utan skydd, kan vara svårt att hålla rent, eftersom smutsen då kan tränga ner under ytan på materialet. Ring Clean help Stockholm på nummer 08-86 81 50 eller maila till info@cleanhelp.se för att boka rengöring och behandling av ditt golv!

Clean help Stockholm har nöjd-kund-garanti på golvvård. Skulle Du, mot alla odds, inte bli nöjd med hur Ditt golv blivit behandlat: Hör av dig så ska vi ställa allt tillrätta och se till att Du blir en nöjd kund.

Vi vet att vi har jämförelsevis låga priser, och självklart är priset viktigt för Dig som kund, men det finns även andra saker man bör titta på när man väljer städfirma, exempelvis:

Trygghet och säkerhet

 • Clean help Stockholm AB har en ansvarsförsäkring som gäller på Ditt företag och i Din bostad när vi rengör och polerar golvet hos Dig.
 • Vår personal har legitimation från ID06.
 • Vi har säkra nyckelrutiner, samt säker kod- och larmhantering.
 • Alla våra medarbetare är kontrollerade mot brottsregistret. Även en kreditkontroll har gjorts.

Anställningsvillkor

Samtliga våra medarbetare är anställda i vårt bolag Clean help Stockholm AB och vi betalar alla skatter, avgifter och försäkringar, samt betalar avtalsenlig lön.

Om olyckan skulle vara framme

Försäkrat, vitt, rent, tryggt! Det är vårt motto. Med detta vill vi visa att, om Du anlitar Clean help Stockholm AB, är Ditt hem och Ditt företag i trygga händer, om något oförutsett skulle råka inträffa.

Ett golv som inte har något skydd kan vara svårt att hålla rent. Orsaken är att ytan på ett obehandlat golv har ”öppna porer” varvid smutsen tränger djupt ner i materialet.

Linoleum och plast kan behandlas på ett flertal sätt, t.ex. genom applikation av polish eller vax.

Ett oljat trägolv bör underhållas med jämna mellanrum. Vi underhållsoljar golven och anpassar insatsen efter behovet. Ett lackat trägolv är oftast underhållsfritt. Ibland kan det dock krävas en ny golvslipning.

Smuts som trängt ned i ett stengolv avlägsnas med en porrengörare. Därefter finns ett flertal alternativ t.ex. stenimpregnering, såpimpregnering eller Twister.

En mattvätt av en heltäckningsmatta kan kompletteras med en impregnering, vilket hindrar smutsen att tränga ned i fibrerna samt motverkar dessutom statisk elektricitet.

Använd kontaktformuläret till höger för att skicka en bokningsförfrågan eller för att boka att kostnadsfritt kundbesök. Du kan också ringa oss på 08-86 81 50 eller skicka e-post till oss på info@cleanhelp.se

Detta gäller vid avbokning och ombokning

 • Avbokning eller ombokning senast 2 veckor i förväg: Alltid fritt.
 • Avbokning eller ombokning senare än 2 veckor i förväg, men fortfarande 24 timmar innan städpasset startar: Det är ok max 2 gånger per år, per hushåll/familj/företag. Därefter måste kunden betala vad städningen skulle ha kostat.
 • Avbokning senare än 24 timmar i förväg: Kunden måste alltid betala vad städningen skulle ha kostat.

För företag

 • Fakturering sker i efterskott en gång per månad.
 • Betalningsvillkor är 30 dagar.
 • Dröjsmålsränta är 10%.

För privatpersoner

 • Fakturering sker i efterskott en gång per månad.
 • Betalningsvillkor är 15 dagar.
 • Dröjsmålsränta är 10%.
 • Clean help Stockholm ansöker om Ditt preliminära rutavdrag och begär utbetalning från Skatteverket. När Du har rätt till rutavdrag behöver Du alltså inte ligga ute med pengar för hela arbetskostnaden, i väntan på skattereduktion, utan Du får en faktura på halva arbetskostnaden från oss, och sedan sköter vi allt pappersarbete med Skatteverket.
 • Efteråt får Du ett kvitto hem i brevlådan, som säger att Din preliminära skattereduktion har utförts.

Faktureringsalternativ

 • Om Du inte säger till om något annat kommer fakturan i form av en pappersfaktura per brev med en faktureringsavgift på 25 kronor plus moms.
 • Vi kan även erbjuda Dig att skicka fakturan i nedanstående former: Hör av Dig till oss om Du vill ha fakturan som:
  • E-postfaktura – om man väljer att få fakturan som e-postfaktura utgår ingen faktureringsavgift.
  • E-faktura hos Handelsbanken
  • Autogiro

Privatpersoner har möjlighet att begära rutavdrag för halva arbetskostnaden från Skatteverket vid köp av tjänsten golvvård. Clean help Stockholm ansöker om Ditt preliminära rutavdrag och begär utbetalning från Skatteverket. Du behöver alltså inte ligga ute med pengar för hela arbetskostnaden i väntan på avdraget, utan du får direkt fakturor på halva arbetskostnaden från oss, och sedan sköter vi allt pappersarbete med Skatteverket.

Din slutliga skattereduktion fastställs i samband med att Din inkomstdeklaration godkänns. Skattereduktion för rutarbeten medges med sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år. Du kan inte få mer i skatteavdrag än du ska betala i slutlig skatt. Läs mer om detta på Skatteverkets hemsida.

För att kunna utnyttja rutavdraget måste du fylla minst 18 år det år du köper ruttjänsterna. Du måste även vara obegränsat skattskyldig i Sverige. Det betyder att du måste vara bosatt, vistas stadigvarande eller har väsentlig anknytning till Sverige och att du betalar skatt i Sverige för samtliga inkomster, oavsett om de kommer från Sverige eller något annat land.

Här hittar Du information från Skatteverket

Företag

Begäran om offert

* Obligatoriskt

Kontaktperson

Namn *

E-postadress *

Telefonnummer *

Företag

Företagsnamn *

Företagsadress

Organisationsnummer

Information om lokalen som ska städas

Typ av städning

Lokalyta

Antal rum (om relevant)

Antal fönster (om relevant)

Städfrekvens

Material, maskiner och verktyg

Upplysningar, frågor och önskemål

Privatpersoner

Begäran om offert

* Obligatoriskt

Namn *

E-postadress *

Telefonnummer *

Adress där städuppdraget ska ske *

Faktureringsadress (om annan än städadressen)

Information om städuppdraget

Typ av städning

Bostadsyta

Den tomtyta som uppdraget gäller (om relevant)

Antal rum

Antal fönster (om relevant)

Städfrekvens

Upplysningar, frågor och önskemål