Låt oss ta hand om markservicen!

Tänk Dig att komma hem, efter en arbetsam dag, till en bostad i strålande skick, med kläderna strukna och gardinerna – som Du aldrig hann hänga upp – är på plats. Hur skulle det vara? Vi kan hjälpa Dig med markservicen. Boka hemstädning hos Clean help Stockholm för en lättare och fräschare vardag!

Hemstädning

Är det dags att flyttstäda?

Vi följer Mäklarsamfundets råd vid flyttstädning, samt har 10 dagars garanti på våra flyttstädningar. Garantin innebär att om det, mot alla odds, skulle bli anmärkningar på städningen från t.ex. besiktningsman, hyresvärd eller inflyttande, kan Du meddela oss detta inom 10 dagar. Vi återkommer då snarast och rättar till felen utan någon extra kostnad.

Flyttstädning

Hur ser Du ut nu när solen tittar in?

Att putsa fönster tycker många är både tidskrävande och jobbigt. Överlåt Dina fönster åt oss istället – och få mer tid till att göra annat! Vi putsar alla typer av fönster – stora, små, höga, rundade och spröjsade, med alla olika typer av öppningsmekanismer och både inomhus och utomhus – åt både företag och åt privatpersoner.

Fönsterputsning

Städning av skolmiljöer och förskolor

Clean help Stockholm erbjuder professionell städning av förskolor, grundskolor och andra skolmiljöer, med höga krav på hygien och kvalitet: för barnens och elevernas skull och för Er egen arbetsmiljö.

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på skolstädningar. Vi, alltså Ni som kund och Clean help Stockholm, kommer gemensamt överens om de städrutiner som städarna från Clean help ska följa.

Städning av skolor och förskolor

En ren arbetsmiljö på kontoret

Miljön på Din arbetsplats är viktig. Många spenderar större delen av sin vakna tid just på ett kontor, och då är det extra angeläget att någon sköter städningen väl – både för trivselns och för hälsans skull.

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på företagsstädning av kontor. Vi, företagskunden och Clean help Stockholm, kommer gemensamt överens om de städrutiner som städarna från Clean help ska följa.

Kontorsstädning

Trappstädning för BRF och hyresvärdar

Funkar inte trappstädningen i Ditt hus? Är Du på jakt efter ett bättre och mer pålitligt städföretag? Söker Du efter ett prisvärt alternativ? Då har du kommit rätt! Clean help Stockholm är städfirman som erbjuder städning av trapphus, portar, tvättstugor och gemensamhetsutrymmen åt bostadsrättsföreningar, hyresvärdar, bostadsbolag och andra företag.

Trappstädning

Vi städar hotell snabbt och proffsigt

Vi har kunnig personal, med flera års erfarenhet inom hotellstädning, som kan de vanliga rutinerna vid ett hotell, och som just nu kan ställa upp med kort varsel.

Kunderna ser på Ditt hotell som sitt andra hem. Därför det är av största vikt att anlita ett bra städföretag, som Clean help Stockholm, om Du vill försäkra Dig om att få återkommande kunder. Hotellägaren måste fokusera på renlighet, säkerhet och trygghet.

Då ett hotell har många olika gäster, är hygien ett känsligt ämne, som måste tas på stort allvar. Idealt sett, är hotell renare än människors hem, vilket innebär att städföretag som vårt kommer till nytta.

Hotellstädning

Vi rengör och behandlar Ditt golv

En polering och en läggning av ny polish ger ett fräscht intryck och lyfter hela rummet. Vi kan utföra golvvård åt privatpersoner, kliniker, kontor, butiker, skolor och fastighetsägare till rimliga priser.

Boka ett kostnadsfritt kundbesök då vår VD och arbetsledare Sonia kommer och bedömer vilket behov Ditt golv har. Vid kundbesöket kommer Du och Sonia tillsammans överens om ett fast pris, alternativt ett timpris, allt efter Dina önskemål. Vi är kunniga gällande golv och lämnar alltid nöjda kunder efter oss.

Golvvård

Städning av klinikmiljöer

Clean help Stockholm erbjuder professionell klinikstädning med höga krav på hygien och kvalitet: för Era patienters skull och för Er egen arbetsmiljö. Vi städar tandläkarmottagningar, vårdcentraler, läkarmottagningar, veterinärmottagningar, på sjukgymnasters mottagningar, hos optiker med flera.

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på klinikstädning. Vi, företagskunden och Clean help Stockholm, kommer gemensamt överens om de städrutiner som städarna från Clean help ska följa.

Klinikstädning